Gouden tips:  Gedragsbeïnvloeding

Zorgen dat mensen hun afval niet op straat gooien. Van schoon ‘gewoon’ maken en van samen de buurt opruimen leuk werk maken. Het is op verschillende manieren mogelijk om het afvalgedrag van mensen positief te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door subtiel in te spelen op menselijke gewoontes, maar ook door de inrichting van de openbare ruimte slim te gebruiken. Deze praktische tips helpen je daarbij. Op zoek naar een brede aanpak die u van analyse tot uitvoering ondersteunt? Neem dan ook ons Stappenplan voor gedragsverandering door.

Nieuwe Gouden Tips: Gedragsbeïnvloeding

Gedragsbeïnvloeding is heel actueel en wordt door diverse partijen ingezet in de strijd tegen zwerfafval. Op basis van onze kennis en ervaring hebben we daarom Gouden Tips Gedragsbeïnvloeding geschreven.
Direct aan de slag? Lees dan ook ons Stappenplan voor gedragsverandering.

Vernieuwde Gouden Tips: Winkelgebieden

Er komt steeds meer kennis bij over hoe we zwerfafval het beste kunnen aanpakken. Deze nieuwe kennis verwerking wij in de Gouden Tips.
Daarom zijn de Gouden Tips Winkelgebieden recent helemaal vernieuwd!
Meer tips voor winkelgebieden? Raadpleeg dan de Tips voor schone winkelgebieden.

 

Gouden Tips in de maak: Bijplaatsingen

Er zijn al heel veel Gouden Tips, maar er komen er nog meer bij!
Momenteel wordt hard gewerkt aan Gouden Tips Bijplaatsingen, om ook voor dit probleem enkele handige tips en handvatten te kunnen bieden.
Kun je hier niet op wachten? Lees dan alvast onze Handreiking voorkomen bijplaatsingen.

 

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.