Albert Heijn case

Case

Albert Heijn is een actieve Supporter van Schoon

Albert Heijn is Supporter van Schoon. Tijdens de Landelijke Opschoondag organiseren filialen opschoonacties. De medewerkers maken tijdens opschoonacties met buurtbewoners de omgeving van hun filiaal schoon. Tijdens opschoonacties geven ze extra aandacht aan moeilijk schoon te houden plekken. Bijvoorbeeld in wandelgangen naast de supermarkt.

SAMENWERKING MET GEMEENTE

Bij grote opschoonacties worden reinigingsdiensten aangehaakt om de buurt extra schoon te maken. De gemeente kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het opgeruimde zwerfafval niet te in de buurt van de winkel blijft staan. En ze kunnen zorgen voor karren, bladblazers of andere speciale schoonmaakmaterialen.

SAMENWERKING MET DE BUURT

Albert Heijn werkt waar haar winkels staan aan een schonere, veilige en prettige buurt. Tijdens de Landelijke Opschoondag betrekken Albert Heijns op lokaal niveau klanten en buurtbewoners bij hun opschoonacties. Door samen te werken aan schoon wordt het contact met de buurt versterkt en voelt het schoonhouden van de omgeving meer als een gedeelde verantwoordelijkheid.

 

De supermarkten grijpen de Landelijke Opschoondag ook aan om buurtbewoners te informeren over het belang van schoon. Bijvoorbeeld door schoonmaakacties voor kinderen te organiseren waar kinderen spelenderwijs leren over het belang van een schone buurt. Andere Albert Heijns hangen Landelijke Opschoondag posters op en zorgen dat buurtbewoners die een schoonmaakactie houden bij hen terecht kunnen voor een kop koffie na de schoonmaakactie. Voor elk filiaal geldt dat zij doen wat het best bij hun buurt en klanten past.

Extra informatie of jouw case opsturen?

Neem dan contact op met ons op en wij helpen je graag met maatwerk advies.

Contact