Terug naar overzicht

Zwerfafval rapport Milieu Centraal

Downloaden 1 juni 2015 | Milieu Centraal | 99 pagina's | 1.99 MB | PDF

Omschrijving

Het rapport van Milieu Centraal bevat een beschrijving van beleid, uitvoering en monitoring op het gebied van zwerfafval in Nederland en in het omringende buitenland. Daarnaast signaleert het kennishiaten op het gebied van zwerfafval in Nederland. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van I&M als onderdeel van het project “Onderzoek aanpak en monitoring zwerfafval”. Gedelegeerd opdrachtgever was Rijkswaterstaat Leefomgeving.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Soort informatie:
Onderzoek

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan