Terug naar overzicht

Zwerfafval rapport Milieu Centraal

Downloaden 1 juni 2015 | Milieu Centraal | 99 pagina's | 1.99 MB | PDF

Omschrijving

Het rapport van Milieu Centraal bevat een beschrijving van beleid, uitvoering en monitoring op het gebied van zwerfafval in Nederland en in het omringende buitenland. Daarnaast signaleert het kennishiaten op het gebied van zwerfafval in Nederland. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van I&M als onderdeel van het project “Onderzoek aanpak en monitoring zwerfafval”. Gedelegeerd opdrachtgever was Rijkswaterstaat Leefomgeving.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Soort informatie:
Onderzoek

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan