Terug naar overzicht

Tussentijdse evaluatie zwerfafvalaanpak 2014-2023 Rijssen-Holten

Downloaden 1 september 2015 | Cyber Adviseurs | 5 pagina's | 1.88 MB | PDF

Omschrijving

In 2014 stelde de gemeente het plan voor de zwerfafvalaanpak voor 2014-2023 vast i.s.m. Cyber Adviseurs. Ruim een jaar later, najaar 2015, is de aanpak door Cyber Adviseurs geëvalueerd: wat is de stand van zaken en ligt de gemeente op koers met het halen van de doelstellingen? Deze visuele memo beschrijft de resultaten van de evaluatie en de aanbevelingen voor de vervolgaanpak.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan