Terug naar overzicht

Tips voor schone winkelgebieden

Downloaden kerndocument 24 maart 2016 | NederlandSchoon | 7 pagina's | 512.42 KB | PDF

Omschrijving

Deze reeks tips opgesteld door NederlandSchoon en Gemeente Schoon geeft aan hoe samenwerking, reiniging en inrichting optimaal kunnen worden ingezet om winkelgebieden schoon te krijgen en te houden. De tips zijn gericht op zowel de gemeente, stadsbeheer en de ondernemers. Voor een schoon winkelgebied zullen alle partijen betrokken moeten worden.

Kernmerken

Onderwerp:
Afvalvoorzieningen en inrichting, Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Winkels en horeca
Soort informatie:
Inspiratie en tips
Labels:
Zwerfafvalcongres 2017 , Zichtbaar reinigen

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan