Terug naar overzicht

Tips voor schone OV-gebieden

Downloaden kerndocument 16 september 2016 | NederlandSchoon | 8 pagina's | 508.79 KB | PDF

Omschrijving

Deze reeks tips opgesteld door NederlandSchoon en Gemeente Schoon geeft aan hoe samenwerking, voorzieningen, reiniging, inrichting en communicatie optimaal kunnen worden ingezet om openbaar vervoer gebieden schoon te krijgen en te houden. De tips zijn gericht op zowel de gemeente, beheerders, vervoerders en de ondernemers. Voor een schoon ov-gebied zullen alle partijen betrokken moeten worden.

Kernmerken

Onderwerp:
Participatie en samenwerking
Focus gebied:
OV en stations
Soort informatie:
Inspiratie en tips

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan