Terug naar overzicht

Sticker voorkoming bijplaatsing A3

Downloaden Rijkswaterstaat | 2 pagina's | 962.11 KB | PDF

Omschrijving

Deze stickers voor op ondergrondse containers zijn ontwikkeld door Rijkswaterstaat. Een sticker op de container is een effectief communicatiemiddel in de aanpak tegen bijplaatsingen. De stickers mogen vrij gebruikt worden. Wilt u uw eigen logo toevoegen, dan hebben we ook de ontwerpbestanden beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op via zwerfafval@rws.nl.

Kernmerken

Onderwerp:
Afvalvoorzieningen en inrichting, Bijplaatsingen
Soort informatie:
Productoverzicht

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan