Terug naar overzicht

Stappen naar gedragsverandering

Downloaden 1 juni 2013 | Gemeente Schoon | 2 pagina's | 1.40 MB | PDF

Omschrijving

Dit stappenplan van Gemeente Schoon biedt gemeenten aan de hand van zes stappen handvatten om gedragsverandering te bewerkstelligen bij burgers. Als de stappen doorlopen zijn, kunt u als gemeente vaststellen op welke gedragsaspecten u positief scoort en op welke negatief. De vervolgmaatregelen kunt u toespitsen op de aspecten waarop u negatief scoort.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding
Soort informatie:
Plan van aanpak

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan