Terug naar overzicht

Snoeproute aanpak. Toolkit voor uitrol in de praktijk

Downloaden kerndocument 20 juni 2016 | NederlandSchoon | 9 pagina's | 843.66 KB | PDF

Omschrijving

Deze aanpak voor snoeproutes, opgesteld door NederlandSchoon (n.a.v. de Pilot snoeproutes 2015), geeft een stapsgewijs overzicht voor het uitrollen van een snoeproute aanpak. De toolkit geeft praktische tips en stappen voor het betrekken van relevante partijen (winkelgebieden, scholen, gemeente), het gebruik van materialen (welke te bestellen zijn via de NederlandSchoon webshop) en het in kaart brengen van de route.

Kernmerken

Onderwerp:
Afvalvoorzieningen en inrichting
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Plan van aanpak
Labels:
Basisonderwijs , Voortgezet onderwijs

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan