Terug naar overzicht

Snoeproute aanpak. Toolkit voor uitrol in de praktijk

Downloaden kerndocument 20 juni 2016 | NederlandSchoon | 9 pagina's | 843.66 KB | PDF

Omschrijving

Deze aanpak voor snoeproutes, opgesteld door NederlandSchoon (n.a.v. de Pilot snoeproutes 2015), geeft een stapsgewijs overzicht voor het uitrollen van een snoeproute aanpak. De toolkit geeft praktische tips en stappen voor het betrekken van relevante partijen (winkelgebieden, scholen, gemeente), het gebruik van materialen (welke te bestellen zijn via de NederlandSchoon webshop) en het in kaart brengen van de route.

Kernmerken

Onderwerp:
Afvalvoorzieningen en inrichting
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Plan van aanpak
Labels:
Basisonderwijs , Voortgezet onderwijs

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan