Terug naar overzicht

Schoonste Winkelgebieden onderzoek 2016

Downloaden 1 mei 2017 | NederlandSchoon | 39 pagina's | 1.58 MB | PDF

Omschrijving

Deze rapportage van Stichting Nederland Schoon bevat de analyse van de onderzoeksresultaten van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2016. Hierin wordt gekeken naar het effect van inrichting, beheer en gedrag op de schoonbeleving van het winkelend publiek en de positieve effecten van schoon op hun verblijfsduur en uitgaven. Ook wordt ingegaan op leefstijlen en het effect dat dit heeft op de verwachting van bezoekers over inrichting en beheer.

Bekijk ook de onderzoeksrapportage 2015.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Focus gebied:
Winkels en horeca
Soort informatie:
Onderzoek

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan