Terug naar overzicht

Schoonste Winkelgebieden onderzoek 2016

Downloaden 1 mei 2017 | NederlandSchoon | 39 pagina's | 1.58 MB | PDF

Omschrijving

Deze rapportage van Stichting Nederland Schoon bevat de analyse van de onderzoeksresultaten van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing 2016. Hierin wordt gekeken naar het effect van inrichting, beheer en gedrag op de schoonbeleving van het winkelend publiek en de positieve effecten van schoon op hun verblijfsduur en uitgaven. Ook wordt ingegaan op leefstijlen en het effect dat dit heeft op de verwachting van bezoekers over inrichting en beheer.

Bekijk ook de onderzoeksrapportage 2015.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Focus gebied:
Winkels en horeca
Soort informatie:
Onderzoek

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan