Terug naar overzicht

Schoonste Winkelgebieden onderzoek 2014

Downloaden 1 januari 2015 | NederlandSchoon | 24 pagina's | 1.10 MB | PDF

Omschrijving

Jaarlijks doet Stichting Nederland Schoon onderzoek naar de schoonheidsgraad van winkelgebieden in Nederland. Dit document is de rapportage van het onderzoek uit 2014. Bekijk ook het onderzoeksrapport 2013. In 2014 zijn 437 winkelgebieden in 25 gemeenten onderzocht. Het onderzoek heeft meer inricht opgeleverd in de oorzaken en gevolgen van schoon. Belangrijkste resultaat hiervan was dat schone winkelgebieden een positieve beleving oproepen en dat bezoekers hierdoor meer uitgeven per bezoek.
Parallel aan de Schoonste Winkelgebied Verkiezing, is ook de Schoonste Stationsgebied Verkiezing gehouden. Ook hiervan is een onderzoekssamenvatting 2014 beschikbaar.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren
Focus gebied:
Winkels en horeca
Soort informatie:
Onderzoek

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan