Terug naar overzicht

Schone OV-locaties; wat doet dat met de reizigersbeleving?

Downloaden 1 juni 2013 | TNS Nipo & Crem | 51 pagina's | 3.92 MB | PDF

Omschrijving

In dit onderzoek (van TNS Nipo) is op OV-locaties de beleving van de reizigers onderzocht en gerelateerd aan factoren als de werkelijke schoonheid, de vormgeving en toezicht. Het blijkt dat de schoonheidsbeleving van OV-gebieden bijvoorbeeld samenhangt met de totale beleving van de OV-locatie en met de koopbereidheid van mensen op de locatie.

Kernmerken

Onderwerp:
Beleving
Focus gebied:
OV en stations
Soort informatie:
Inspiratie en tips
Labels:

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan