Terug naar overzicht

Participatiekaart.nl website voor initiatief deling

Naar het document 1 mei 2015 | PLAN terra

Omschrijving

Het online platform Participatiekaart.nl van PLAN terra biedt gemeenten de mogelijkheid om participatie initiatieven in hun gemeente in kaart te brengen en te monitoren. Het is een interactieve website waarmee bewoners en gemeenten participatie initiatieven met elkaar kunnen delen, waarmee er een overzicht ontstaat van initiatieven in uw gemeente. Hierdoor kan de gemeente de initiatieven monitoren en actief ondersteunen, terwijl bewoners de kans krijgen hun initiatieven te etaleren en inspiratie kunnen opdoen van anderen.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren, Participatie en samenwerking
Soort informatie:
Productoverzicht

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan