Terug naar overzicht

Participatiekaart.nl website voor initiatief deling

Naar het document 1 mei 2015 | PLAN terra

Omschrijving

Het online platform Participatiekaart.nl van PLAN terra biedt gemeenten de mogelijkheid om participatie initiatieven in hun gemeente in kaart te brengen en te monitoren. Het is een interactieve website waarmee bewoners en gemeenten participatie initiatieven met elkaar kunnen delen, waarmee er een overzicht ontstaat van initiatieven in uw gemeente. Hierdoor kan de gemeente de initiatieven monitoren en actief ondersteunen, terwijl bewoners de kans krijgen hun initiatieven te etaleren en inspiratie kunnen opdoen van anderen.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren, Participatie en samenwerking
Soort informatie:
Productoverzicht

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan