Terug naar overzicht

Participatie jongeren: meedenken is meedoen

Downloaden 1 april 2013 | Gemeente Schoon | 1 pagina's | 522.80 KB | PDF

Omschrijving

In dit artikel in magazine Gemeente Schoon laat gemeente Ooststellingerwerf zien hoe ze jongeren écht betrekt bij de oplossing voor een snoeprouteprobleem. Meedenken in een werkgroep blijkt stoerder dan een Facebookpagina over afval liken.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Voortgezet onderwijs

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan