Terug naar overzicht

Overzicht vrolijke afvalbakken

Downloaden Gemeente Schoon | 2 pagina's | 1.46 MB | PDF

Omschrijving

Van het schoonhouden van de omgeving kan een speelse bezigheid gemaakt worden door het plaatsen van speelse afvalbakken. In het overzicht worden ter inspiratie zes kleurrijke modellen op een rijtje gezet. Per afvalbak worden een afbeelding, omschrijving van het ontwerp en materiaal, een prijskaartje en een link naar de website voor meer info of bestellen weergegeven. Een gouden tip is het ontwerpen en zelf maken van een speelse afvalbak.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Afvalvoorzieningen en inrichting
Focus gebied:
Parken en recreatiegebieden, Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan