Terug naar overzicht

Overzicht vrolijke afvalbakken

Downloaden Gemeente Schoon | 2 pagina's | 1.46 MB | PDF

Omschrijving

Van het schoonhouden van de omgeving kan een speelse bezigheid gemaakt worden door het plaatsen van speelse afvalbakken. In het overzicht worden ter inspiratie zes kleurrijke modellen op een rijtje gezet. Per afvalbak worden een afbeelding, omschrijving van het ontwerp en materiaal, een prijskaartje en een link naar de website voor meer info of bestellen weergegeven. Een gouden tip is het ontwerpen en zelf maken van een speelse afvalbak.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Afvalvoorzieningen en inrichting
Focus gebied:
Parken en recreatiegebieden, Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan