Terug naar overzicht

Overzicht initiatieven schoon strand en schone zee

Downloaden 1 mei 2014 | Gemeente Schoon | 2 pagina's | 65.48 KB | PDF

Omschrijving

In dit overzicht van Gemeente Schoon zijn alle initiatieven met betrekking tot een schoon strand en een schone zee uiteengezet. Achtereenvolgens zijn relevante (internationale) opschoondagen voor stranden en zee, educatieve initiatieven, faciliteiten op stranden, keurmerken, certificaten en verkiezingen en Nederlandse organisaties die schoonmaakacties op strand of in zee kunnen ondersteunen beschreven. 

Kernmerken

Onderwerp:
Educatie, Monitoren
Focus gebied:
Stranden
Soort informatie:
Inspiratie en tips

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan