Terug naar overzicht

Onderzoek naar piekbelasting van zwerfafval

Downloaden 1 januari 2010 | NederlandSchoon & Gemeente Schoon | 19 pagina's | 7.81 MB | PDF

Omschrijving

Dit rapport bevat een analyse van piekbelastingen met zwerfafval in Nederland en biedt oplossingen om piekbelasting tegen te gaan. Op basis van de analyse en praktijkvoorbeelden worden zes handreikingen voor het bestrijden van piekbelasting geboden.

Kernmerken

Onderwerp:
Soorten en oorzaken zwerfafval
Focus gebied:
Winkels en horeca
Soort informatie:
Inspiratie en tips, Onderzoek
Labels:
Adoptie

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan