Terug naar overzicht

Onderzoek kosten zwerfafval

Downloaden 1 maart 2010 | CROW | 38 pagina's | 4.88 MB | PDF

Omschrijving

Dit rapport geeft de resultaten van het onderzoek naar kostenkengetallen voor het schoonmaken/schoonhouden van de openbare ruimte bij gemeenten. Doel van het onderzoek is de opzet van een landelijk toegankelijke database: "de database kostenkengetallen". Hierin kunnen "volgende" gebruikers hun eigen (lokale) kostenkengetallen inbrengen, vergelijken en toetsen aan landelijke gemiddelde prijzen en richtprijzen voor beheer van de openbare ruimte.

Kernmerken

Onderwerp:
Financiering en kosten
Soort informatie:
Onderzoek

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan