Terug naar overzicht

Mysteryland Footprint 2013

Downloaden 1 januari 2013 | Mysteryland | 15 pagina's | 5.87 MB | PDF

Omschrijving

In dit document wordt de ecologische footprint (voetafdruk) van Mysteryland 2013 toegelicht. Mysterlyland werkt er hard aan om ieder jaar milieuvervuiling te reduceren, iets terug te doen voor de mensen en de natuur in de omgeving en jonge creatieven en muzikaal talent een podium te geven.

Kernmerken

Onderwerp:
Afvalscheiding, Afvalvoorzieningen en inrichting, Gedragsbeïnvloeding
Focus gebied:
Evenementen
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:
Zichtbaar reinigen

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan