Terug naar overzicht

Kritieke succesfactoren resultaatgericht reinigen

Downloaden 1 januari 2009 | SenterNovem | 18 pagina's | 1.21 MB | PDF

Omschrijving

In deze handreiking herkennen ervaringsdeskundigen zes kritieke succesfactoren voor de implementatie van resultaatgericht reinigen binnen gemeenten. Kritieke succesfactoren zijn doelstellingen bepalen, passende en heldere werkinstructies, politiek bewustzijn, meten, draagvlak creëren, en management en sturing. Per factor wordt toegelicht wat deze inhoudt, welke knelpunten er zijn en waarom de factor van belang is, gevolgd door tips over welke maatregelen men kan ondernemen om de factor tot een succes te maken.

Bekijk ook de Handreiking resultaatgericht reinigen.

Kernmerken

Onderwerp:
Reinigen
Soort informatie:
Inspiratie en tips
Labels:
Beeldgericht reinigen

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan