Terug naar overzicht

Keuzewijzer onderwijsaanbod afval en zwerfafval

Downloaden kerndocument 1 februari 2016 | Lichte Bries en Public Result B.V. | 51 pagina's | 1.49 MB | PDF

Omschrijving

Deze Keuzewijzer van Public result en Lichte Bries geeft een overzicht van lesmateriaal over afval, zwerfafval, plastic soep en recycling voor basis en voortgezet onderwijs. Deze keuzewijzer helpt docenten of bestuurders in het basis- en voortgezet onderwijs met het thema afval.

Kernmerken

Onderwerp:
Educatie
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:
Zwerfafvalcongres 2017 , Basisonderwijs , Voortgezet onderwijs

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan