Terug naar overzicht

Keurmerk Beeldschoon voor beeldgericht werken

Naar het document kerndocument 1 augustus 2017 | NVRD

Omschrijving

Deze website van het NVRD geeft meer informatie over het Keurmerk Beeldschoon. Werken met kwaliteitsbeelden of ambitieniveaus zijn voor gemeenten effectieve methoden om de openbare ruimte te beheren: de inzet wordt steeds daar gepleegd waar dit het meest nodig is. Het is essentieel dat deze methode van werken een vaste plaats krijgt in de organisatie en voortdurende aandacht krijgt. Beeldgericht werken moet dus worden geborgd en dat is mogelijk via de certificering van het Keurmerk Beeldschoon. Op de website staat meer informatie over wat het keurmerk inhoudt, welke voordelen het biedt en op welke manieren u er gebruik van kunt maken.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren, Reinigen
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:
Zwerfafvalcongres 2017 , Beeldgericht reinigen

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan