Terug naar overzicht

Keurmerk Beeldschoon voor beeldgericht werken

Naar het document kerndocument 1 augustus 2017 | NVRD

Omschrijving

Deze website van het NVRD geeft meer informatie over het Keurmerk Beeldschoon. Werken met kwaliteitsbeelden of ambitieniveaus zijn voor gemeenten effectieve methoden om de openbare ruimte te beheren: de inzet wordt steeds daar gepleegd waar dit het meest nodig is. Het is essentieel dat deze methode van werken een vaste plaats krijgt in de organisatie en voortdurende aandacht krijgt. Beeldgericht werken moet dus worden geborgd en dat is mogelijk via de certificering van het Keurmerk Beeldschoon. Op de website staat meer informatie over wat het keurmerk inhoudt, welke voordelen het biedt en op welke manieren u er gebruik van kunt maken.

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren, Reinigen
Soort informatie:
Productoverzicht
Labels:
Zwerfafvalcongres 2017 , Beeldgericht reinigen

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan