Terug naar overzicht

Handreiking resultaatgericht reinigen

Downloaden 1 januari 2008 | NederlandSchoon | 34 pagina's | 1.51 MB | PDF

Omschrijving

In deze handreiking van NederlandSchoon is stap voor stap uiteengezet hoe gemeenten kunnen overstappen naar resultaatgericht reinigen. Deze stappen bieden een weg naar een effectief, flexibel en een (kosten)efficiënt systeem voor resultaatgericht reinigen. Voor de overstap naar resultaatgericht reinigen is noodzakelijk om een uitgebreide meting te doen, moeten de ambities worden bepaald, dient het resultaatgericht reinigen een plaats in de organisatie te krijgen en is goede communicatie met burgers en andere bestuurders van belang. In de uitvoering moeten de resultaten regelmatig gemonitord worden.

Bekijk ook de Kritische succesfactoren resultaatgericht reinigen.

Kernmerken

Onderwerp:
Reinigen
Soort informatie:
Plan van aanpak
Labels:
Beeldgericht reinigen

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan