Terug naar overzicht

Handleiding Social Media bij het bestrijden van zwerfafval

Downloaden 2 juli 2012 | Gemeente Schoon | 22 pagina's | 1.42 MB | PDF

Omschrijving

Met een factsheet dat bestaat uit de zender, de boodschap, het middel en de ontvanger wordt u geholpen bij het maken van de juiste keuzes en bereidt u(w organisatie) zo goed mogelijk voor op een verantwoorde en effectieve inzet van social media voor uw organisatie of project. Daarnaast wordt het advies gegeven om klein te beginnen, ervaring op te doen en social media rustig te verkennen. Verwerk vervolgens de social media in de plannen. Neem kleine stapjes in samenwerking met de afdeling communicatie. Met behulp van het aangedragen model worden drie praktijkvoorbeelden beschreven.

Kernmerken

Onderwerp:
Communicatie, Participatie en samenwerking
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld, Inspiratie en tips

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan