Terug naar overzicht

Handleiding Social Media bij het bestrijden van zwerfafval

Downloaden 2 juli 2012 | Gemeente Schoon | 22 pagina's | 1.42 MB | PDF

Omschrijving

Met een factsheet dat bestaat uit de zender, de boodschap, het middel en de ontvanger wordt u geholpen bij het maken van de juiste keuzes en bereidt u(w organisatie) zo goed mogelijk voor op een verantwoorde en effectieve inzet van social media voor uw organisatie of project. Daarnaast wordt het advies gegeven om klein te beginnen, ervaring op te doen en social media rustig te verkennen. Verwerk vervolgens de social media in de plannen. Neem kleine stapjes in samenwerking met de afdeling communicatie. Met behulp van het aangedragen model worden drie praktijkvoorbeelden beschreven.

Kernmerken

Onderwerp:
Communicatie, Participatie en samenwerking
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld, Inspiratie en tips

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan