Terug naar overzicht

Green Deal Schone stranden

Downloaden 14 oktober 2015 | Rijkswaterstaat | 18 pagina's | 932.75 KB | PDF

Omschrijving

Deze Green Deal Schonere stranden is in oktober 2015 ondertekend door verschillende organisaties en gemeenten, die zich daarmee committeren aan het schonere maken en houden van hun stranden. Het doel van deze green deal is structureel schonere stranden, betere samenwerking tussen partijen, en beter afvalgedrag van strandbezoekers.

Kernmerken

Onderwerp:
Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Stranden
Soort informatie:
Plan van aanpak

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan