Terug naar overzicht

Eindverslag Deventer gaat voor schoon

Downloaden 1 september 2011 | Deventer gaat voor Schoon | 12 pagina's | 3.12 MB | PDF

Omschrijving

Dit eindverslag geeft de resultaten weer van de zes verschillende projecten die gemeente Deventer op het gebied van participatie en samenwerking is gestart. Onder het motto ‘Deventer gaat voor schoon’ werkt de gemeente breed aan een schone stad en het meetbaar maken van resultaten daarvan. De projecten variëren van winkels, peuken, beleving en monitorren tot snoeproutes. Per project zijn verloop, gewenste resultaten, meetmethodiek, toekomstvisie en de regiepartij weergegeven.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Monitoren, Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen, Winkels en horeca
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Beeldgericht reinigen , Peuken

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan