Terug naar overzicht

Eindverslag Deventer gaat voor schoon

Downloaden 1 september 2011 | Deventer gaat voor Schoon | 12 pagina's | 3.12 MB | PDF

Omschrijving

Dit eindverslag geeft de resultaten weer van de zes verschillende projecten die gemeente Deventer op het gebied van participatie en samenwerking is gestart. Onder het motto ‘Deventer gaat voor schoon’ werkt de gemeente breed aan een schone stad en het meetbaar maken van resultaten daarvan. De projecten variëren van winkels, peuken, beleving en monitorren tot snoeproutes. Per project zijn verloop, gewenste resultaten, meetmethodiek, toekomstvisie en de regiepartij weergegeven.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Monitoren, Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen, Winkels en horeca
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Beeldgericht reinigen , Peuken

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan