Terug naar overzicht

Eindrapport Participatietraject 'Samen houden we Kampen schoon'

Downloaden 1 augustus 2013 | Public Resultt | 39 pagina's | 927.52 KB | PDF

Omschrijving

Dit eindrapport van het thematraject Participatie geeft de gemeente Kampen handvatten om op het gebied van zwerfafval met participatie en burgerinitiatieven aan de slag te gaan. Ook geeft het rapport van adviesbureau Public Result (in opdracht van Gemeente Schoon) praktische tools om de gewenste regierol van de gemeente vorm te geven.

Kernmerken

Onderwerp:
Gedragsbeïnvloeding, Participatie en samenwerking
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan