Terug naar overzicht

Eindrapport 'Burgers actief, een schoner Stadbroek-Oost'

Downloaden 1 december 2013 | Public Result | 38 pagina's | 1.08 MB | PDF

Omschrijving

Dit eindrapport biedt een handzaam processchema voor de monitoring van een 'schoon en leefbaar Stadbroek-Oost’ in de gemeente Sittard-Geleen. Dit is het resultaat van het Participatietraject dat adviesbureau Public Result (in opdracht van Gemeente Schoon) bij de gemeente heeft uitgevoerd (2013) om zwerfafval en dumping in Stadbroek-Oost tegen te gaan. Naast het monitoringssysteem bevat het rapport adviezen om de negatieve tendensen te doorbreken die onder de bewoners zijn geconstateerd. 

Kernmerken

Onderwerp:
Monitoren, Participatie en samenwerking
Focus gebied:
Woonwijken
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Burgerschouw , Beeldgericht reinigen

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan