Terug naar overzicht

Eindhoven kijkt met ogen van inwoners

Downloaden 1 december 2012 | Gemeente Schoon | 2 pagina's | 920.10 KB | PDF

Omschrijving

In dit artikel in magazine Gemeente Schoon toont Eindhoven hoe ze omgaat met beleving en tevredenheid. De gemeente luistert niet alleen naar klachten van inwoners, maar vraagt ook wat zij belangrijk vinden. Wie een bijdrage wil leveren aan een oplossing krijgt medewerking.

Kernmerken

Onderwerp:
Beleving
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan