Terug naar overzicht

Beleving openbaar vervoer

Downloaden 18 november 2015 | NederlandSchoon | 11 pagina's | 1.19 MB | PDF

Omschrijving

Dit document van NederlandSchoon geeft een uitleg over de 10 belangrijkste elementen om de beleving van reizigers in het openbaar vervoer te verbeteren. Dit is tot stand gekomen na een uitgebreide analyse van stations Breda, in samenwerking met de NS en ingenieursbureau Tauw.

Kernmerken

Onderwerp:
Beleving
Focus gebied:
OV en stations
Soort informatie:
Inspiratie en tips

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan