Terug naar overzicht

BeestenBende zet bij kinderen de knop om

Downloaden 1 oktober 2015 | GRAM | 3 pagina's | 327.08 KB | PDF

Omschrijving

Deze 2 artikelen uit het magazine van GRAM bespreken ieder een methode om zwerfafval onder de aandacht te brengen bij jongeren: BeestenBende en het lespakket van Avri. De BeestenBende is een project voor basisscholen waarbij de nadruk ligt op het beschermen van dieren, in een jaar rond programma. Het dienstverleningspakket van Avri richt zich op snoeproutes rondom middelbare scholen, met een focus op informatie en handhaving.

Kernmerken

Onderwerp:
Educatie
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Basisonderwijs , Voortgezet onderwijs

Gedragstool Zwerfafval

Ben jij als beheerder van de openbare ruimte op zoek naar een oplossing voor jouw zwerfafvalprobleem? Probeer dan de Gedragstool Zwerfafval. 

Via een aantal vragen leidt deze tool je naar een advies bestaand uit praktische interventies, goede praktijkvoorbeelden en handige documenten passend bij jouw zwerfafvalsituatie.

Start de tool

Winkelgebied Verkiezing

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing gaat weer van start. Dit jaar beginnen we de verkiezing met een interactief webinar op 8 mei en een mooi startpakket.

Lees op onze website precies wat jij kunt doen voor schone winkelgebieden én om je aan te melden voor het webinar.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan