Terug naar overzicht

BeestenBende zet bij kinderen de knop om

Downloaden 1 oktober 2015 | GRAM | 3 pagina's | 327.08 KB | PDF

Omschrijving

Deze 2 artikelen uit het magazine van GRAM bespreken ieder een methode om zwerfafval onder de aandacht te brengen bij jongeren: BeestenBende en het lespakket van Avri. De BeestenBende is een project voor basisscholen waarbij de nadruk ligt op het beschermen van dieren, in een jaar rond programma. Het dienstverleningspakket van Avri richt zich op snoeproutes rondom middelbare scholen, met een focus op informatie en handhaving.

Kernmerken

Onderwerp:
Educatie
Focus gebied:
Snoeproutes en scholen
Soort informatie:
Praktijkvoorbeeld
Labels:
Basisonderwijs , Voortgezet onderwijs

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan