Contact

Vanaf 2017 hebben NederlandSchoon, Rijkswaterstaat (voorheen Gemeente Schoon) en NVRD hun krachten gebundeld. Gezamenlijk ondersteunen we gemeenten bij de aanpak van zwerfafval.

De redactie over KennisWijzer Zwerfafval wordt gevoerd door NederlandSchoon.
Wilt u een kennisdocument toevoegen aan onze KennisWijzer? Stuur een mail naar info@kenniswijzerzwerfafval.nl

Heeft u vragen over het ontwikkelen of verbeteren van de lokale aanpak van zwerfafval? Neem dan contact op met Rijkswaterstaat via zwerfafval@rws.nl

Meer weten over onderwerpen als de aanpak van zwerfafval op evenementen, in winkelgebieden, over educatie of de pilot Schoon Belonen, kijk op www.nederlandschoon.nl. Tevens kunt u hier meer informatie vinden over Supporter van Schoon en het bestellen van materialen in de webshop.

Voor informatie over de branchevereniging gericht op afval- en grondstoffenbeheer: www.nvrd.nl

Pilot Schoon Belonen

Aan de slag met beloningssystemen voor de pilot Schoon Belonen? Op zoek naar het beste beloningssysteem om afvalscheiding te stimuleren en zwerfafval te verminderen?

Op de Kenniswijzer vindt u relevante kennisdocumenten en voorbeelden over het toepassen van belonen.

Bezoek ook de website

Kennisbijeenkomst

Dinsdag 10 oktober vond de Kennisbijeenkomst Schone Snoeproutes plaats.

De kennis die is uitgewisseld tijdens deze bijeenkomst, delen wij graag ook met u. Daarom hebben we alle informatie en documenten voor u online gezet.

Naar de website

Op de hoogte blijven?

Abonneer je dan nu op de digitale nieuwsbrief van de Landelijke Aanpak Zwerfafval (een initiatief van NederlandSchoon, Rijkswaterstaat en NVRD).

Blijf hiermee maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over zwerfafval, nieuwe bijeenkomsten en interessante documenten op de kenniswijzer.

Meld je aan